Opis stanowiska pracy
Praca zmianowa-również w dni wolne w godz. 6-16, 12-19, 9-19. (wg. grafiku). Mile widziani kucharze „z zamiłowania”, również emeryci. Praca na ¾ etatu. Pensja zasadnicza+premia+ew. dod. stażowy, 13-tka, ZFŚS
Wymagania:
mile widziane orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem. Wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systemem HACCP Oferujemy: Płaca zasadnicza 3262,50 zł +premia + ew. dod. stażowy, 13-tka, ZFŚS. Praca na 3/4 etatu. Mile widziani kucharze "z zamiłowania", również emeryci i renciści.
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 14/11/2024
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia