Opis stanowiska pracy

Praca zmianowa-również w dni wolne w godz. 6-16, 12-19, 9-19. (wg. grafiku). Mile widziani kucharze „z zamiłowania”, również emeryci. Praca na ¾ etatu. Pensja zasadnicza+premia+ew. dod. stażowy, 13-tka, ZFŚS
Wymagania:
mile widziane orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem. Wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systemem HACCP Oferujemy: Płaca zasadnicza 3262,50 zł +premia + ew. dod. stażowy, 13-tka, ZFŚS. Praca na 3/4 etatu. Mile widziani kucharze "z zamiłowania", również emeryci i renciści.
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:

Prezentacja firmy

Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/11/2024
Wymiar etatu:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi