Numer oferty: StPr/24/1456
- przygotowywanie całodziennych posiłków zgodnie z kalkulacją żywieniową,
jadłospisem i zaleceniem dietetycznym przy użyciu wszystkich produktów wydanych z magazynów oraz zgodnie z wymogami sanitarnymi
- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw
- porcjowanie i wydawanie posiłków z uwzględnieniem wagi porcji, higieny i estetyki
- udział w przygotowywaniu jadłospisów- dekadówek
- pomoc w przyjmowaniu towarów
- utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz sprzętu i urządzeń zgodnie z
wymogami sanitarnymi
- dbałość o zabezpieczenie ilościowe w artykuły chemii gospodarczej i specjalistycznej oraz zapoznanie się z kartami charakterystyk tych artykułów
zapoznanie się i przestrzeganie zapisów dobrej praktyki higienicznej, regulaminów,
zarządzeń i instrukcji
- właściwe pobieranie, przechowywanie i opisywanie próbek żywności
- dopilnowanie terminów ważności produktów
- realizacja rocznego planu działania zgodnie z założeniami
- pomoc przy organizowaniu i obsłudze okolicznościowych uroczystości
- dbanie o sprzęt i wyposażenie ośrodka oraz odpowiedzialność za powierzone mienie
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Bosmańska 32 A, 81-116 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: - CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.