Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0033


Obowiązki:

Przygotowywanie ciast i wypieków, takich jak:
drożdżówki,
pączki,
croissanty,
tarty,
ciasta.
Dbanie o najwyższą jakość i estetykę wypieków.
Zachowanie higieny i standardów bezpieczeństwa pracy w kuchni.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Zawód:

  • Cukiernik* (wymagany staż - lata: 2)

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Oferowane warunki:Stałe zatrudnienie w systemie równoważnym (1/1).Praca stacjonarna w Przemyślu.Atrakcyjne warunki zatrudnienia.Wymagania:Doświadczenie na podobnym stanowisku lub w pracy z ciastem francuskim,drożdżowym i maślanym.Pasja do cukiernictwa i chęć rozwijania umiejętności.Umiejętność pracy w zespole oraz dobra organizacja pracy własnej.Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa w gastronomii.


Miejsce pracy: Rynek 2, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: CV, LM

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/01/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi