Numer oferty: StPr/24/2989
Planowanie jadłospisów okresowych zgodnie z zasadami dietetyki,
Ocena jadłospisów pod względem wartości odżywczej, energetycznej, zgodności z normami oraz ocena ekonomiczna,
Czuwanie nad przygotowywanie posiłków i ocena gotowych potraw, czuwanie nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne, monitorowanie zużycia produktów spożywczych,
Sporządzanie zestawień diet specjalnych, i zapotrzebowanie żywnościowego w oparciu o jadłospis
Pełnienie dyżurów popołudniowych i opieka nad wykonawstwem potraw w kuchni.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Plac im. dr Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.