Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2989


Obowiązki:

Planowanie jadłospisów okresowych zgodnie z zasadami dietetyki,
Ocena jadłospisów pod względem wartości odżywczej, energetycznej, zgodności z normami oraz ocena ekonomiczna,
Czuwanie nad przygotowywanie posiłków i ocena gotowych potraw, czuwanie nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne, monitorowanie zużycia produktów spożywczych,
Sporządzanie zestawień diet specjalnych, i zapotrzebowanie żywnościowego w oparciu o jadłospis
Pełnienie dyżurów popołudniowych i opieka nad wykonawstwem potraw w kuchni.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • pomaturalne/policealne

Pozostałe wymagania:

  • Ukończenie szkoły policealnej i uzyskanie tytułu zawodowego technika technologii żywienia w specjalności dietetyka, lub tytuł zawodowy magistra lub licencjata na kierunku dietetyka,Ekspercka wiedza z zakresu żywienia i dietetyki,Umiejętność organizacji pracy,Dobra organizacja pracy,Dokładność w realizacji zadań i odpowiedzialność,Komunikatywność,


Miejsce pracy: Plac im. dr Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
21/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi