Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/2185
Obowiązki:
wg potrzeb
Wymagania:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), inne
Pozostałe wymagania:
- Opis stanowiska pracy;Układanie jadłospisów z uwzględnieniem stawki żywieniowej, norm zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze z uwzględnieniem diet.Opracowywanie receptur dań oraz receptur na poszczególne rodzaje diet.Prowadzenie dokumentacji żywieniowej.Zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie, lub współpracę B2B, warunki wynagrodzenia do uzgodnienia.Wymagania;Wykształcenie wyższe lub średnie kierunkowe. Znajomość przepisów HACCP.Kwalifikacje umożliwiające pełnienie funkcji dietetyka przy żywieniu zbiorowym.Umiejętność układania jadłospisów z uwzględnieniem indywidualnych wymagań dietetycznych.Zaświadczenie o stanie zdrowia kandydata na ww. stanowisko i zaświadczenie dopuszczające do kontaktu z żywnością oraz z urządzeniami i pomieszczeniami kuchennymi.Znajomość programów dla przygotowania jadłospisów, zestawień zapotrzebowania surowców, znajomość prowadzenia dokumentacji dietetyka.
Miejsce pracy: Peryferyjna 15, 25-562 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, poczta, inny - Kontakt z pracodawcą; e-mail; domseniora@dsnestor.plkontakt e-mail; ksiegowosc@dsnestor.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 02/09/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Ochrona