Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2185


Obowiązki:

wg potrzeb



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), inne

Pozostałe wymagania:

  • Opis stanowiska pracy;Układanie jadłospisów z uwzględnieniem stawki żywieniowej, norm zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze z uwzględnieniem diet.Opracowywanie receptur dań oraz receptur na poszczególne rodzaje diet.Prowadzenie dokumentacji żywieniowej.Zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie, lub współpracę B2B, warunki wynagrodzenia do uzgodnienia.Wymagania;Wykształcenie wyższe lub średnie kierunkowe. Znajomość przepisów HACCP.Kwalifikacje umożliwiające pełnienie funkcji dietetyka przy żywieniu zbiorowym.Umiejętność układania jadłospisów z uwzględnieniem indywidualnych wymagań dietetycznych.Zaświadczenie o stanie zdrowia kandydata na ww. stanowisko i zaświadczenie dopuszczające do kontaktu z żywnością oraz z urządzeniami i pomieszczeniami kuchennymi.Znajomość programów dla przygotowania jadłospisów, zestawień zapotrzebowania surowców, znajomość prowadzenia dokumentacji dietetyka.


Miejsce pracy: Peryferyjna 15, 25-562 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, poczta, inny - Kontakt z pracodawcą; e-mail; domseniora@dsnestor.plkontakt e-mail; ksiegowosc@dsnestor.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/09/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi