Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1909


Obowiązki:

- umiejętność planowania jadłospisów ze zgłoszeniami wszystkich diet obowiązujących w Szpitalu,
- kontrola jakości produktów żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem i przydatnością do spożycia
- nadzór nad dokładnością sporządzania potraw wg zasad dietetyki, diet specjalnych oraz diet wymagających dokładności wagowej, kalorycznej, jakościowej oraz zgodnie z wskazówkami lekarza
- nadzór nad stanem sanitarno-epidemiologicznym pomieszczeń Kuchni, kuchenek oddziałowych oraz lodówek dla pacjentów zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej , Dobrej Praktyki Produkcyjnej , HACCP oraz wydawaniem potraw na oddziały szpitalne
- umiejętność analizy zagrożeń przy produkcji posiłków
- opracowywanie wskazówek dietetycznych chorym oraz organizowanie dla nich szkoleń



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Dietetyk

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania:

  • Studia w zakresie dietetyki na kierunku przyporządkowanym do dyscypliny nauki medyczne, nauki farmaceutyczne, nauki o zdrowiu lub nauki o kulturze fizycznej w zakresie dietetyki, i uzyskanie co najmniej tytułu zawodowego licencjata


Miejsce pracy: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/05/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi