Numer oferty: StPr/24/0659
1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami zdrowego żywienia na podstawie określonego jadłospisu, kontrola jakości wydawanych posiłków oraz dbanie o estetykę dań.
2. Utrzymywanie czystości w kuchni, magazynach żywnościowych oraz prrzestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych i zasad BHP.
3. Organizowanie i nadzorowanie pracy zespołu kuchennego.
4. Poszerzanie wiedzy w zakresie zdrowego żywienia i bieżące dostosowywanie menu do nowych wytycznych żywieniowych.
5. Współpraca z Intendentem i Magazynierem Internatu.
6. Wykonywanie innych zadań zleconych przez dyrektora szkoły, kierownika internatu.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Lidzbarska 14, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP dokuemnty aplikacyjneDokumenty aplikacyjne (CV i list motywacyjny) należy dostarczyć drogą osobistą, przesłać pocztą tradycyjną lub elektroniczną do sekrekariatu szkoły.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.