Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2682


Obowiązki:

Organizowanie żywienia zbiorowego (zaopatrzenie w artykuły spożywcze), rozliczenia finansowe zakupionych produktów, układanie jadłospisu (zgodnie z normami żywienia), magazynowanie zakupionych produktów.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • znajomość przepisów HACCP

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Dietetyka, Technologia Żywności i Żywienia

Zawód:

  • Intendent (wymagany staż - lata: 1)

Pozostałe wymagania:

  • staż pracy w zawodzie 1-2 lata


Miejsce pracy: WILCZOPOLE KOLONIA 97, 20-388 Wilczopole, powiat: lubelski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: CV, kontakt telefoniczny

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/12/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi