Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1097


Obowiązki:

1) wdrażanie i nadzór nad utrzymaniem standardów żywienia;
2) nadzór nad pracą i funkcjonowaniem całości pionu gastronomicznego w ośrodku,
3) opracowywanie bieżących jadłospisów według wewnętrznych standardów firmy,
4) zatowarowanie kuchni oraz prowadzenie gospodarki magazynowej;
5) nadzór nad środkami finansowymi w zakresie wydatkowania na dostawy i usługi w zakresie realizowanych zadań;
6) układanie jadłospisów, sporządzanie kalkulacji dla gości wczasowych, na imprezy okolicznościowe oraz cateringi;
7) obsługa programu LSI, wprowadzanie nowych receptur, faktur zakupu, sporządzanie ofert gastronomicznych, kontrolowanie systematyczności w rozliczeniach.
8) przygotowywanie dokumentów do przetargów oraz nadzór nad realizacją zamówień publicznych na dostawy żywności oraz na dostawy sprzętu kuchennego i zastawy stołowej, obrusów itp.;
9) ustalenie i planowanie potrzeb do planu rzeczowo-finansowego oraz kierowanie jego realizacją w zakresie dziale gastronomicznego;
10) nadzorowanie prowadzenia dokumentacji związanej z systemem HACCP oraz kontrolowanie jego przestrzegania przez personel z działu gastronomicznego. Przestrzeganie wymogów GMP, GHP;
11) nadzór i racjonalne planowanie pracy podległego Działu w Oddziale w tym: sporządzanie harmonogramów czasu pracy i ich wykonania oraz nadzór nad prawidłowym (zgodnie z obowiązującym Kodeksem Pracy) rozliczaniem czasu pracy.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe



Miejsce pracy: 72-330 Rogowo 76, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi