Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/3776
Obowiązki:
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków
- fachowe i zgodne z przestrzeganiem zasad przyrządzanie posiłków
- przestrzeganie punktów kontroli HACCP
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
- wykształcenie zawodowe kierunkowe- np. technologstaż pracy 5 lat w branży gastronomicznej, 2 lata doświadczenia w kierowaniu pracownikamibadania sanitarno-epidemiologiczneumiejętność kierowania całokształtem prac kuchni-stołówki; kontroli dokonywanych obróbek wstępnej i cieplnej przygotowanych posiłków; kontroli pod względem jakości i ilości produktów spożywczych pobranych z magazynu;odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłkówumiejętność prowadzenia dokumentacji GMP i GHPznajomość obsługi i urządzeń i sprzętu kuchennegoznajomość systemu HACCPznajomość należności żywnościowych
Miejsce pracy: Źródłowa 52, 91-735 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 09/10/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 2
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia