Zamierzamy zatrudnić: Kierownika Restauracji Pracowniczej
Kołbaskowo k/ Szczecina
Oferujemy:
· Umowę o Pracę (7000 brutto/mc +premia)
· Pracę od poniedziałku do piątku- WOLNE WEEKENDY
· Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
· Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu
· Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
· Profesjonalne szkolenia
Oczekujemy:
· Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
· Wykształcenia minimum średniego
· Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy
· Dobrej znajomości MS Office
· Kompetencji liderskich i cech przywódczych
· Dobrej organizacja pracy
· Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Zadania:
ü Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem.
ü Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.
ü Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.
ü Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
ü Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.
ü Raportowanie wyników do przełożonych.
ü Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem.
ü Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie swoich dokumentów aplikacyjnych za pośrednictwem formularza rekrutacyjnego APLIKUJ
doświadczenie
aktualne badania san.-epid.
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usług... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.