Dla naszego klienta – prężnie rozwijającej się firmy cateringowej obsługującej największe imprezy kulturalne na śląsku oraz Klientów indywidualnych, poszukujemy kandydata na stanowisko:
Kucharz/Kucharka kuchni zimnej
Miejsce pracy: ChorzówOsoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- Przygotowanie przekąsek, fingerfood, mini deserów, tartaletek, sałatek, zimnych płyt i innych zimnych dań,
- Dbanie o jakość, smak i estetykę przyrządzanych posiłków,
- Współpracę z pozostałymi członkami zespołu,
- Przestrzeganie zasad BHP i HACCP,
- Raportowanie realizacji prac do Szefa Kuchni.
Od kandydatów na to stanowisko oczekujemy:
- Doświadczenia na podobnym stanowisku,
- Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe) – będzie dodatkowym atutem,
- Kreatywności, poczucia estetyki, dbania o czystość,
- Posiadania orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznej,
- Dyspozycyjności, punktualności, bardzo dobrej organizacji pracy i zdolności współpracy z zespołem.
Pracodawca oferuje:
- Zatrudnienie w godzinach 6-14 od poniedziałku do piątku,
- Stabilną pracę w nowoczesnej firmie cateringowej,
- Umowę o pracę i zatrudnienia na pełen etat,
- Satysfakcjonujące wynagrodzenie,
- Szeroki pakiet benefitów pozapłacowych, m.in. pakiet sportowy, ubezpieczenie grupowe, prywatna opieka medyczna,
- Wsparcie zespołu i innych działów firmy,
- Możliwość podnoszenia swoich kompetencji i udziału w szkoleniach.