Numer oferty: StPr/24/1972
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ KUCHNI POLSKIEJ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI. NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ PRZYGOTOWYWANYCH POTRAW. WSPÓŁTWORZENIE NOWY RECEPTUR POTRAW. UTRZYMANIE PORZĄDKU I DBANIE O ZAPEWNIENIE WYSOKICH STANDARDÓW CZYSTOŚCI I HIGIENY ZGODNIE Z ZASADAMI BHP ORAZ HACCP. DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI I ZAMAWIANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Lwowska 50, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: BRAK DANYCH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.