Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2161


Obowiązki:

przygotowywanie dań z karty cateringów, bufetów, na rezerwacje zgodnie z kalendarzem imprez



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • co najmniej 3 lata doświadczenia zawodowego, umiejętność, znajomość kuchni polskiej


Miejsce pracy: Adama Asnyka 11, 75-003 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: dodatkowe informacje: praca w godz. 12:00-20:00, zniżka na posiłki pracownicze , praca również w weekendy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.ustroniemorskie.com.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi