ZADANIA:
- Planowanie dziennej produkcji i działań kuchni.
- Organizowanie zakupów i gospodarowanie surowcami.
- Nawiązywanie i utrzymywanie kontaktu z dostawcami, kontrola cen, pozyskiwanie produktów od lokalnych producentów.
- Zarządzanie kuchnią, kontrola jakości,
- Wykonywanie prac kucharskich, tworzenie receptur potraw.
- Aktualizowanie menu, tworzenie sezonowego menu, planowanie posiłków na różne okazje.
WYMAGANIA:
- Doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku .
- Pasja do gotowania i dbałość o jakość potraw.
- Samodzielność, zaangażowanie i skuteczność w realizacji celów.
- Znajomość specyfiki rynku gastronomicznego.
- Wykształcenie gastronomiczne mile widziane.
- Certyfikaty z zakresu HACCP będą dodatkowym atutem.
Oferujemy:
- Umowę o pracę.
- Stałe wynagrodzenie zasadnicze + premia od obrotu restauracji.
- Stabilne zatrudnienie.
- Przyjazną atmosferę pracy w dynamicznym zespole.
- Możliwość rozwoju zawodowego i kreatywnego wyrażania siebie w kuchni.
- Zniżki dla pracowników.
Jak Aplikować: Jeśli jesteś zainteresowany/a dołączeniem do zespołu, prześlij swoje CV!
Klauzula RODO: W przesyłanych dokumentach aplikacyjnych prosimy zawrzeć poniższą klauzulę RODO: 'Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).'