Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/0682
Obowiązki:
Obróbka i smażenie ryb słodkowodnych.
Wymagania:
Wymagania dodatkowe:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania:
- Doświadczenie w zawodzie kucharz lub wykształcenie gastronomiczne, umiejętność przyrządzania ryb. Dodatkowe informacje: Praca w miesiącu maju wyłącznie w weekendy (piątek-niedziela), w miesiącach:czerwiec, lipiec sierpień praca od poniedziałku do niedzieli, w miesiącu wrześniu praca ponownie wyłącznie w weekendy. We wszystkich terminach samażalnia otwarta między godz. 10:00-21:00.
Miejsce pracy: Karola Chodkiewicza 5, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 21/03/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi