Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/3153


Obowiązki:

Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków;
Przygotowywanie potraw w godzinie we sporządzonym jadłospisem oraz stosowaną recepturą;
Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach;
Utrzymywanie czystości, porządku na stanowisku prący oraz zasad higieniczno-sanitarnych;
Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie zawodowe, średnie w zawodzie kucharz badania sanitarno-epidemiologiczne


Miejsce pracy: Baranowicka 203, 15-530 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/12/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi