Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0437


Obowiązki:

samodzielne wykonywanie posiłków



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Umiejetność pracy w grupie
  • związane z gastronomią
  • praca w grupie

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, inne, kierunek: kucharz

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, inne, kierunek: kucharz

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczeniewykształcenie zawodowe lub średnie w zawodzie: kucharz


Miejsce pracy: Portowa 6, 14-500 Braniewo, powiat: braniewski, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: skierowanie, bezpośredni kontakt z pracodawcą

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/09/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi