Numer oferty: StPr/24/1156
Czynności polegające na wykonywaniu potraw zgodnie z wewnętrznymi procedurami, gastronomicznym rozbiorze mięsa, przygotowywaniu warzyw i owoców do potraw, porcjowaniu i dekorowaniu wyrobów kulinarnych, zabezpieczaniu przed zepsuciem surowców, półproduktów i produktów gotowych, utrzymywaniu porządku na stanowiskach kuchennych, zmywaniu naczyń, czyszczeniu sprzętu kuchennego oraz powierzchni stołów i podłóg.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: Dąbrowskiego 20b, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.