Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1156


Obowiązki:

Czynności polegające na wykonywaniu potraw zgodnie z wewnętrznymi procedurami, gastronomicznym rozbiorze mięsa, przygotowywaniu warzyw i owoców do potraw, porcjowaniu i dekorowaniu wyrobów kulinarnych, zabezpieczaniu przed zepsuciem surowców, półproduktów i produktów gotowych, utrzymywaniu porządku na stanowiskach kuchennych, zmywaniu naczyń, czyszczeniu sprzętu kuchennego oraz powierzchni stołów i podłóg.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • samodzielne prowadzenie kuchni
  • Przyuczenie do zawodu kucharza

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe



Miejsce pracy: Dąbrowskiego 20b, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/09/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi