Numer oferty: StPr/24/1630
Zleceniobiorca wykonywać będzie bieżące prace i czynności polegające między innymi na:
a) organizowaniu pracy w kuchni,
b) pobieraniu z magazynu artykułów żywnościowych,
c) dbaniu o wysoką jakość przygotowywanych posiłków zgodnie z recepturą i zaleceniami
dietetycznymi,
d) prawidłowym porcjowaniu i wydawaniu potraw.
Praca w godz. 7-19, 6-14, 12-20 również w dni wolne.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Rafińskiego 9, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.