Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1630


Obowiązki:

Zleceniobiorca wykonywać będzie bieżące prace i czynności polegające między innymi na:
a) organizowaniu pracy w kuchni,
b) pobieraniu z magazynu artykułów żywnościowych,
c) dbaniu o wysoką jakość przygotowywanych posiłków zgodnie z recepturą i zaleceniami
dietetycznymi,
d) prawidłowym porcjowaniu i wydawaniu potraw.
Praca w godz. 7-19, 6-14, 12-20 również w dni wolne.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • umiejętność gotowania, przygotowywania posiłków /gastronomia, żywienie, kulinaria, kucharzenie, posiłki/
  • samodzielność, dokładność, odporność na stres
  • Książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziane doświadczenie.


Miejsce pracy: Rafińskiego 9, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/12/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi