Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0827


Obowiązki:

-przygotowanie i wydawanie potraw,
-przygotowanie potraw zgodnie z procedurą-potrawy wysokiej jakości,
-ścisłe przestrzeganie miary i wagi wydawanych potraw zgodnie z kartami kalkulacyjnymi,
-ryzyko ponoszenia odpowiedzialności za wydawanie potraw nieświeżych wskutek nierzetelnego wywiązywania sie z obowiązków,
-przygotowanie potraw kuchni francuskiej, śródziemnomorskiej, europejskiej,
-wspomaganie szefa kuchni,



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • umiejętność przygotowywania potraw kuchni francuskiej, śródziemnomorskiej, europejskiej
  • aktualna książeczka sanepidowska

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Zawód:

  • Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)

Pozostałe wymagania:

  • -gotowość do podnoszenia kwalifikacji


Miejsce pracy: Sosnowa 1, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV na e-mail:iwona.jasiak@zamekleba.pl

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/09/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi