Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0003


Obowiązki:

Sporządzanie szerokiego asortymentu potraw z różnych grup surowców i produktów z uwzględnieniem diet oraz stosowanie technik i metod zgodnych z procedurami i zasadami sztuki kulinarnej.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
  • średnie zawodowe, gastronomiczne



Miejsce pracy: Dr. Tadeusza Podbielskiego 2, 66-300 Międzyrzecz, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV, potwierdzenie doświadczenia zawodowego, dokumenty potwierdzające posiadanie określonego wykształcenia.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/01/2025
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi