Numer oferty: StPr/24/1532
- przygotowanie posiłków zgodnie z instrukcją systemu GHP, GMP i HACCP ze szczególnym zwróceniem uwagi na krytyczne punkty kontrolne HACCP;
- znajomość oraz ścisłe przestrzegania zasad przechowywania i konserwacji żywności;
- znajomość stosowanych norm wyżywienia oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej;
- udział w układaniu jadłospisu oraz planowaniu żywienia.
Godziny pracy: 7-15:30
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Saperska 1, 10-073 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV oraz listu motywacyjnego do dnia 31.12.2024 r. na adres:22. Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynieul. Saperska 1, 10-073 Olsztynlub fax 261-323-094lub mail: 22wogolsztyn.personalna@ron.mil.plDodatkowe informacje telefoniczne:Sekcja Personalna: 261******, 261-323-094
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.