Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1999


Obowiązki:

Przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem. Dbanie o jakość i kontrola potraw. Dbanie o powierzony sprzęt
Współpraca z innymi kucharzami, praca w godz. 4-12/6-14



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomość technik przygotowywania posiłków, obsługa sprzętu kuchennego, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność szybkiego uczenia się


Miejsce pracy: Szarych Szeregów 1, 45-284 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi