Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0339


Obowiązki:

Gotowanie, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, przygotowywanie surowców, potraw.
Godziny pracy: nd-pt - 09:00-21:00
Godziny pracy w weekendy: zależnie od potrzeb



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, kierunek: kucharz
  • średnie zawodowe, kierunek: technik żywności

Pozostałe wymagania:

  • 1) wykształcenie zawodowe: kucharz lub technik żywności2) doświadczenie/staż: mile widziane3) orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jego wyrobienia


Miejsce pracy: Warszawska 142, 87-500 Rypin, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: C.V. Przed spotkaniem prośba o kontakt tel z pracodawcą: 726******

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi