Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0391


Obowiązki:

Przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających w ośrodku; sporządzenie potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni.
Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe, kierunek: gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • prawo jazdy kat B

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczenie w pracy


Miejsce pracy: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/06/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi