Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0200


Obowiązki:

-Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn w zakładzie gastronomicznym.
-Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi.
-Obróbka wstępna surowców.
-Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.
-Wykonywanie różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów.
Godz. pracy od 9:00 do 21:00.
Restauracja Wiercimak Sokołów Młp ul. Lubelska 56
Po okresie próbnym umowa o pracę



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe



Miejsce pracy: LUBELSKA 56, 36-050 Sokołów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: kontakt telefoniczny: 669******

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi