Numer oferty: StPr/25/0200
-Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn w zakładzie gastronomicznym.
-Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi.
-Obróbka wstępna surowców.
-Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.
-Wykonywanie różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów.
Godz. pracy od 9:00 do 21:00.
Restauracja Wiercimak Sokołów Młp ul. Lubelska 56
Po okresie próbnym umowa o pracę
Wykształcenie:
Miejsce pracy: LUBELSKA 56, 36-050 Sokołów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: kontakt telefoniczny: 669******
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.