Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0615


Obowiązki:

Gotowanie potraw; ustalanie menu; podział pracy w kuchni; dbanie o jakość dań. Samodzielne stanowisko.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, min. 1 rok doświadczenia zawodowego jako kucharz............................................................................................................................Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00Umowa o pracę na czas nieokreślonyPracodawca zapewnia zakwaterowanie


Miejsce pracy: 87-327 Wądzyn 39, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUPPrzed zgłoszeniem kontakt telefoniczny z pracodawcą

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/10/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi