Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0016


Obowiązki:

- Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i recepturami.
- Dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw.
- Przygotowywanie półproduktów i składników potrzebnych do przyrządzania posiłków.
- Planowanie i organizacja pracy w kuchni.
- Współpraca z zespołem kucharskim i innymi działami restauracji.
- Koordynacja zamówień z dostawcami i dbanie o ciągłość zaopatrzenia.
- Utrzymanie czystości w miejscu pracy, w tym przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP).
- Regularne czyszczenie i konserwacja sprzętu kuchennego.
- Kontrola świeżości produktów i surowców.
- Monitorowanie jakości gotowych potraw przed ich wydaniem.
- Minimalizowanie strat poprzez efektywne gospodarowanie surowca.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)



Miejsce pracy: 37-300 Wierzawice 798, powiat: leżajski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: CV + dokumenty aplikacyjne

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/01/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi