Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0487


Obowiązki:

- przeprowadzanie badań mikrobiologicznych żywności,
- kontrola jakości i zapewnienie bezpieczeństwa produkowanej żywności



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie branżowe

Pozostałe wymagania:

  • Poziom wykształcenia średnie lub wyższe w kierunku technologii żywności, towaroznawstwa, biologii lub pokrewnymDoświadczenie zawodowe: znajomość technik laboratoryjnych w zakresie badań mikrobiologicznych żywności, wskazana znajomość zagadnień z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz systemu zarządzania jakością,Umiejętności: biegła obsługa pakietu MS Office, w szczególności programu ExcelZnajomość języków obcych (poziom): MILE WIDZIANY KOMUNIKATYWNY W MOWIE I PIŚMIE ANGIELSKI LUB NIEMIECKI


Miejsce pracy: Kaszubska 2, 78-640 Tuczno, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Cv i list motywacyjny

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: https://trumpf-mauxion-chocolates-sp-z-oo-zakad.business.site/posts/1321466929027103262?hl=pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi