Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1829


Obowiązki:

-OBSŁUGA KLIENTÓW PODLEGŁYCH PUNKTÓW GASTRONOMICZNYCH
-SPRZEDAŻ I ORGANIZOWANIE WSZELKIEGO RODZAJU PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH
-ORGANIZOWANIE I KOORDYNOWANIE PRACY PODLEGŁEGO ZESPOŁU



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Prawo jazdy kat. B
  • OBSŁUGA PROGRAMU MS OFFICE

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • WYMAGANIA:-BADANIA SANEPIDOWSKIE-WYMAGANE MIN. 3 LETNIE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZANIU RESTAURACJĄ, BAREM, HOTELEM, KOORDYNACJI PRZYJĘĆ ORAZ EVENTÓW ITP -UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM I MOTYWOWANIA PRACOWNIKÓW,-DYSPOZYCYJNOŚĆ-NASTAWIENIE NA NAUKĘ I ROZWÓJ OSOBISTY,-ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU GASTRONOMICZNEGO SOGA


Miejsce pracy: 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: BRAK DANYCH

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/10/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi