Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0719


Obowiązki:

Efektywne i odpowiedzialne zarządzanie działem gastronomii
Dbałość o najwyższą jakość oferty kulinarnej
Nadzór nad pracą podległego zespołu
Budowanie efektywności zespołu kelnerskiego oraz kucharzy
Ustalanie grafików pracy i rozliczanie czasu pracy pracowników
Zapewnienie zgodności standardów obsługi gości z wymaganiami
Negocjacje z dostawcami, kontrola dostaw i nadzór nad stanem zapasów
Kontrolowanie i prowadzenie inwentaryzacji
Rekrutacja, motywowanie i szkolenie członków zespołu
Realizacja, prognozowanie oraz zarządzanie budżetem
Nadzór nad rozliczaniem dziennych utargów
Zarządzanie sprzętem gastronomicznym oraz kontrola zasobów
Współpraca z innymi działami hotelu



Wymagania:

Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • wymagane: min. 2- letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym, znajomość języka angielskiego lub niemieckiego, umiejętności przywódcze i organizacyjne, determinacja i ambicja motywująca zespół do nieustającego rozwoju, umiejętność planowania i skutecznej realizacji zadań, wysoka kultura osobista, dokładność, sumienność i odpowiedzialność


Miejsce pracy: Zaciszna 8, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
16/07/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi