Numer oferty: StPr/24/0719
Efektywne i odpowiedzialne zarządzanie działem gastronomii
Dbałość o najwyższą jakość oferty kulinarnej
Nadzór nad pracą podległego zespołu
Budowanie efektywności zespołu kelnerskiego oraz kucharzy
Ustalanie grafików pracy i rozliczanie czasu pracy pracowników
Zapewnienie zgodności standardów obsługi gości z wymaganiami
Negocjacje z dostawcami, kontrola dostaw i nadzór nad stanem zapasów
Kontrolowanie i prowadzenie inwentaryzacji
Rekrutacja, motywowanie i szkolenie członków zespołu
Realizacja, prognozowanie oraz zarządzanie budżetem
Nadzór nad rozliczaniem dziennych utargów
Zarządzanie sprzętem gastronomicznym oraz kontrola zasobów
Współpraca z innymi działami hotelu
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Zaciszna 8, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.