Opis stanowiska pracy
Praca na stanowisku nauczyciela przedmiotów zawodowych teoretycznych i praktycznych gastronomicznych w technikum i szkole branżowej
Wymagania:
Wykształcenie wyższe magisterskie lub inżynierskie kierunkowe, przygotowanie pedagogiczne. Zakres obowiązków: Prowadzenie zajęć dydaktycznych z przedmiotów zawodowych gastronomicznych w technikum i szkole branżowej Oferujemy: Pracę w szkole od poniedziałku do piątku w ramach umowy o pracę z możliwością dalszego rozwoju osobistego i awansu zawodowego.
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV, list motywacyjny oraz wykaz kwalifikacji do nauczania przedmiotów zawodowych w zawodzie kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych Dołącz jeśli posiadasz (dokumenty dodatkowe): Certyfikaty, zaświadczenia ukończenia kursów, szkoleń.
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 09/01/2025
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia