Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1324


Obowiązki:

- Nadzór nad realizacją przyjętych w firmie celów Polityki Jakości;
- Opracowywanie, weryfikacja, wdrażanie i nadzór nad dokumentacją systemową;
- Konsultowanie dokumentacji wewnętrznych ( sprawdzanie i weryfikacja procedur, instrukcji, planów jakości, planów kontroli i badań, instrukcji roboczych);
- Weryfikacja zgodności funkcjonowania systemu z aktualnymi wydanymi SZJBŻ i wymaganiami aktów normatywnych wyższej rangi (ustawy, rozporządzenia);
- Koordynowanie zadaniami związanymi z SZJBŻ;
- Planowanie, organizowanie i przeprowadzanie audytów wewnętrznych;
- Przygotowanie firmy do audytów i kontroli;
- Bieżący udział w audytach i kontrolach na terenie zakładu,
- Nadzór nad realizacją zadań korygujących, analizowanie ich skuteczności, usuwanie przyczyn ich występowania;
- Nadzór nad procesem analizy reklamacji produktów;
- Zapewnianie skuteczności funkcjonowania systemu jakości oraz jego doskonalenia;
- Pełne systematyczne przeprowadzanie analizy funkcjonowania systemy i informowanie kierownictwa o jej wynikach, przygotowanie i organizowanie przeglądów;
- Bieżące wspieranie działu produkcji w kwestiach związanych z jakością;
- Ustalanie metod kontroli i pomiarów w całym ciągu technologicznym wytwarzanych wyrobów;
- Projektowanie stanowisk kontrolno-pomiarowych w przebiegu produkcyjnym danego wyrobu;
- Udział w spotkaniach HACCP;
- Koordynacja działań DDD;
- Współpraca z kierownikiem zakładu;
- Prowadzenie rozmów z klientami i odbiorcami na temat ich wymagań wobec jakości wyrobów;
- Opracowywanie dokumentów na podstawie wymagań klienta, norm i warunków technicznych;
- Organizowanie i przeprowadzanie szkoleń z zakresu bezpieczeństwa żywności.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Prawo jazdy kat.B
  • Umiejetność pracy w zespole.
  • Język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Biegła obsługa komputera - Umiejętność obsługi programów MsOffice

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności lub pokrewne

Pozostałe wymagania:

  • Znajomość obowiązujących przepisów prawa w zakresie bezpieczeństwa żywności, znajomość zasad oraz procedur związanych z normą ISO 22 000.Umiejętność analitycznego myślenia, kreatywność.


Miejsce pracy: Samsonowicza 40, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/08/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi