Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1287


Obowiązki:

Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu dań, obieranie, krojenie oraz przygotowywanie dań, dbałość o porządek na stanowisku pracy, możliwość przyuczenia



Wymagania:

Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziane doświadczenie w gastronomiiPosiadanie minimalnej wiedzy w zakresie pracy w gastronomiiOrzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych


Miejsce pracy: 95-010 Smolice 13, powiat: zgierski, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi