Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/6143


Obowiązki:

Przygotowywanie produkcji, zmywanie naczyń, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, rozkładanie dostaw, utrzymywanie czystości na wszystkich stanowiskach pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 13-22 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie na podobnym stanowisku, dyspozycyjność, motywacja do pracy i umiejętność pracy w zespole, sumienność oraz zaangażowanie w wykonywaną pracę, książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowość do jej wyrobienia.


Miejsce pracy: Łąkowa 60, 80-769 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 0, miesiące: 6

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/07/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi