Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/2269
Obowiązki:
pomoc w przygotowywaniu potraw
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
Wymagania pożądane:
Umiejętności i uprawnienia:
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Zawód:
Pozostałe wymagania:
- Wymagania:- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,- mile widziana książaczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (lub gotowość do jej wyrobienia),- mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kelner.Zmiany od 09.00 do 19.00 co drugi dzień (zgodnie z przepisami).Istnieje możliwość dojazdu z innymi pracownikami do Zajazdu Wiejskie Przysmaki w Chojnie Nowym Drugim na trasie Chełm-Chojno Nowe Drugie.KONTAKT W SPRAWIE OFERTY PRACY:- osobisty z CV: 22-130 Chojno Nowe Drugie 60A,- telefoniczny: 664 025 389 w celu umówienia się na rozmowę w sprawie pracy.
Miejsce pracy: 22-130 Chojno Nowe Drugie 60A, powiat: chełmski, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 24/09/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia