Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1832


Obowiązki:

Dbanie o wdrożenie i przestrzeganie zasad oraz stosowanie dobrej praktyki higienicznej i systemu HACCP, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie wg. nich posiłków, obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, codzienne zmywanie naczyń, garnków i sprzętów kuchennych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, BHP i ppoż oraz dyscypliny pracy, wykonywanie innych poleceń dyrektora, intendenta i kucharki związanych z organizacją pracy szkoły
Jedna zmiana 7-15
Wynagrodzenie: 4600 zł brutto + dodatek stażowy



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie zawodowe/średnie kierunkowe.Wymagane jest doświadczenie w pracy w kuchni.Dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, umiejętność pracy w zespole, kreatywność i pomysłowość w tworzeniu nowych pomysłów menu.


Miejsce pracy: Sadowa 2, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV, świadectwa pracykontakt w godzinach 8-15

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/10/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi