Numer oferty: StPr/24/8295
Przygotowanie produktów zgodnie z zasadami higieny obowiązującymi w placówkach żywienia zbiorowego. Właściwe przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywienia. Współudział w sporządzeniu jadłospisu, współpraca z Intendentem, pomoc z sporządzaniu listy zakupów. Racjonalne wykorzystywanie produktów pobranych z magazynu do przygotowywania posiłków. Nazdór nad procesem produkcji posiłków,
Stała dbałość o estetykę wydawanych posiłków. Przestrzeganie zasad higieny, czystości naczyń i sprzętu kuchennego oraz służbowej odzieży osobistej. Dbanie i monitorowanie czystości na kuchni, stanowisku pracy, pomieszczeń kuchennych oraz stołówce szkolnej. Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad HACCAP, przepisów bhp oraz przepisów p.poż. Kultura obsługi dzieci i pracowników szkoły korzystających ze stołówki. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach: 11.30-15.30.
Wykształcenie:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Subisława 22, 80-354 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.