Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/8295


Obowiązki:

Przygotowanie produktów zgodnie z zasadami higieny obowiązującymi w placówkach żywienia zbiorowego. Właściwe przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywienia. Współudział w sporządzeniu jadłospisu, współpraca z Intendentem, pomoc z sporządzaniu listy zakupów. Racjonalne wykorzystywanie produktów pobranych z magazynu do przygotowywania posiłków. Nazdór nad procesem produkcji posiłków,
Stała dbałość o estetykę wydawanych posiłków. Przestrzeganie zasad higieny, czystości naczyń i sprzętu kuchennego oraz służbowej odzieży osobistej. Dbanie i monitorowanie czystości na kuchni, stanowisku pracy, pomieszczeń kuchennych oraz stołówce szkolnej. Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad HACCAP, przepisów bhp oraz przepisów p.poż. Kultura obsługi dzieci i pracowników szkoły korzystających ze stołówki. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach: 11.30-15.30.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczenie w żywieniu zbiorowym. Umiejętności: praca w zespole, rzetelność, odpowiedzialność, pracowitość, zaangażowanie w wykonywaną pracę, kreatywność, komunikatywność, lojalność. Uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna.


Miejsce pracy: Subisława 22, 80-354 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/09/2024
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi