Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2509


Obowiązki:

Wstępna obróbka warzyw i owoców, obróbka gastronomiczna mięsa, pomoc w przygotowywaniu potraw, mycie naczyń i sprzętu gastronomicznego. sprzątanie kuchni.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe
  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • WYMAGANE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU POMOC KUCHENNA.


Miejsce pracy: 21-040 Kazimierzówka 11A, powiat: lubelski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV, skierowanie do pracy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi