Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/2847
Obowiązki:
wg potrzeb
Wymagania:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
- Zakres czynności; obieranie warzyw, zmywanie naczyń, pomoc kucharzowi w przygotowaniu potraw, przestrzeganie porządku na stanowisku pracy.Wymagania; umiejętność pracy w zespole, aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności, oraz książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Praca w godz od 7.00-15.00 lub 8.00-16.00 Pracodawca oferuje; wsparcie trenera pracy oraz możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego w pracy w hotelu.
Miejsce pracy: Planty 16c/5, 25-502 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 19/12/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia