Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2195


Obowiązki:

Przygotowywanie dań, obieranie i krojenie warzyw, wstępne zmywanie naczyń, utrzymanie porządku w miejscu pracy.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • praca w zespole

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku


Miejsce pracy: Juliana Fałata 32, 75-434 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: dodatkowe informacje: praca w godz. 5:30 - 12:30, 12:00- 20:00

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.zpsm.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi