Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1065


Obowiązki:

Wstepna obróbka art. spożywczych, warzyw, owoców, porcjowanie, dekorowanie potraw, wydawanie potraw, utrzymanie porzadku



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Ważne: Dla osób nieposiadających doświadczenia zawodowego istnieje możliwość przyuczenia do zawodu.


Miejsce pracy: Hutnicza Hotel "PERŁA" 2A, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV + dokumenty aplikacyjnePraca w systemie 12/24 h w Centrum Bankietowo - Handlowym PERŁA.Pracodawca prosi osoby zainteresowane ofertą o przesłanie CV na adres: biuro@hotel-perla.eu

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/10/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi