Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/0717
Obowiązki:
wg potrzeb
Wymagania:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania:
- Wymagania: aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie jako pomoc kuchenna (mile widziane), dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy, dyspozycyjność. Zakres obowiązków: przygotowywanie miejsca pracy, rozpakowanie artykułów spożywczych, przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie zasad BHP. Miejsce pracy- Hotel Przedwiośnie Mąchocice Kapitulne ul. Bohdana Kosińskiego 20 ( Dawniej Mąchocice Kapitulne 178 ). 26 - 001 Masłów k/Kielc
Miejsce pracy: Bohdana Kosińskiego 20, 26-001 Mąchocice Kapitulne, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: w/g potrzeb
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 23/03/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia