Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0717


Obowiązki:

wg potrzeb



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania: aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie jako pomoc kuchenna (mile widziane), dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy, dyspozycyjność. Zakres obowiązków: przygotowywanie miejsca pracy, rozpakowanie artykułów spożywczych, przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie zasad BHP. Miejsce pracy- Hotel Przedwiośnie Mąchocice Kapitulne ul. Bohdana Kosińskiego 20 ( Dawniej Mąchocice Kapitulne 178 ). 26 - 001 Masłów k/Kielc


Miejsce pracy: Bohdana Kosińskiego 20, 26-001 Mąchocice Kapitulne, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: w/g potrzeb

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/03/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi