Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1024


Obowiązki:

- wstępna obróbka warzyw,
-praca na zmywaku,
-dbanie o czystość,
-pomoc w przygotowaniu posiłków
praca wg grafiku, wymiar czasu pracy oraz godziny są zależne od zaplanowanych uroczystości i rezerwacji jest to do ustalenia.
Szukamy osób, które są dyspozycyjne również w weekendy.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziane umiejętności gastronomiczne, wykształcenie bez znaczenia


Miejsce pracy: Żerkowicka 2K, 45-840 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/05/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi