Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1904


Obowiązki:

Pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o jakość i smak posiłków, dbałość o ład i porządek w kuchni, dbanie o powierzony sprzęt, współpraca z załogą
, praca w godz. 4-12/6-14



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • obsługa sprzętu kuchennego, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność szybkiego uczenia się. Możliwość zatrudnienia na umowę zlecenie.


Miejsce pracy: Szarych Szeregów 1, 45-284 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi