Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0412


Obowiązki:

pomoc podczas przygotowywania posiłków dla gości,
pomoc w kuchni,
utrzymanie czystości w kuchni,
inne zadania zlecone przez kierownika



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wykształcenie:

  • podstawowe



Miejsce pracy: Lipiańska 30, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 0, miesiące: 3

Wymagane dokumenty: brak

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/09/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi