Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/4492


Obowiązki:

1.Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców (mycie, obieranie, krojenie).
2.Przygotowywanie produktów i półproduktów, pobieranie artykułów z magazynów zgodnie poleceniami przełożonego.
3. Przygotowanie potraw oraz przygotowywanie ich do wydania posiłków na oddziały (zgodnie z ustalonymi dietami i gramaturą dla pacjentów) według wytycznych kucharza.
4. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków.
5. Pomoc w dystrybucji (wydawaniu posiłków na oddziały).
6. Zmywanie i dezynfekcja naczyń, sprzętu i urządzeń kuchennych.
7 Odpowiedzialność za pobrany surowiec do produkcji oraz racjonalne gospodarowanie nim.
8. Sprzątanie stanowiska pracy oraz innych obszarów



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • dobra organizacja pracy

Wykształcenie:

  • średnie branżowe

Pozostałe wymagania:

  • zaświadczenie o niekaralności odpowiedzialność


Miejsce pracy: LWOWSKA 132, 35-301 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi