Numer oferty: StPr/24/4492
1.Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców (mycie, obieranie, krojenie).
2.Przygotowywanie produktów i półproduktów, pobieranie artykułów z magazynów zgodnie poleceniami przełożonego.
3. Przygotowanie potraw oraz przygotowywanie ich do wydania posiłków na oddziały (zgodnie z ustalonymi dietami i gramaturą dla pacjentów) według wytycznych kucharza.
4. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków.
5. Pomoc w dystrybucji (wydawaniu posiłków na oddziały).
6. Zmywanie i dezynfekcja naczyń, sprzętu i urządzeń kuchennych.
7 Odpowiedzialność za pobrany surowiec do produkcji oraz racjonalne gospodarowanie nim.
8. Sprzątanie stanowiska pracy oraz innych obszarów
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: LWOWSKA 132, 35-301 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 3
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.