Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1720


Obowiązki:

Przygotowanie produktów do obróbki termicznej, gotowanie zup, obieranie warzyw, pakowanie posiłków na wyjazd, zmywak.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagana komunikatywność, umiejętność pracy w zespole oraz pracy pod presją czasu. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Praca w godzinach 6:00-10:00. Pracodawca zapewnia posiłki pracownicze.


Miejsce pracy: REJA 13/15, 81-874 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/11/2024
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi