Numer oferty: StPr/24/0866
Przygotowywanie posiłków w zależności od przydziału czynności na kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią sporządzania diet, zasadami systemu HACCP, porcjowanie posiłków, pobieranie próbek pokarmowych, ich prawidłowe opisanie i przechowywanie, wypełnienie karty technologicznej oraz karty mycia i dezynfekcji stanowisk po zakończeniu procesu technologicznego, dystrybucja posiłków na oddziały w ustalonych godzinach, dbałość o naczynia, sprzęt kuchenny i pomieszczenia.
Wykształcenie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: OPOLSKA 36A, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: cv-zapoznanie się z dokumentami rekrutacyjnymi na stronie internetowej szpitala
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.