Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0866


Obowiązki:

Przygotowywanie posiłków w zależności od przydziału czynności na kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią sporządzania diet, zasadami systemu HACCP, porcjowanie posiłków, pobieranie próbek pokarmowych, ich prawidłowe opisanie i przechowywanie, wypełnienie karty technologicznej oraz karty mycia i dezynfekcji stanowisk po zakończeniu procesu technologicznego, dystrybucja posiłków na oddziały w ustalonych godzinach, dbałość o naczynia, sprzęt kuchenny i pomieszczenia.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DOŚWIADCZENIE

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe
  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: OPOLSKA 36A, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv-zapoznanie się z dokumentami rekrutacyjnymi na stronie internetowej szpitala

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi